Vaccinarea împotriva COVID-19 în cabinet

Vaccinarea împotriva COVID-19 în cabinet

Începând cu luna mai 2021, cabinetul Dr. Zoițanu Raluca Dana CMI Medicină de Familie va oferi pacienților înscriși pe listă și pacienților înscriși pe lista altor medici de familie serviciul de vaccinare împotriva COVID-19, conform strategiei naționale de vaccinare.

Vaccinarea va avea loc doar cu programare. Vă rugăm să folosiți formularul de solicitare a vaccinării în cabinet disponibil aici sau să ne sunați la numărul de telefon 0374 491 454. Programarea este necesară deoarece flaconul de vaccin are 5 doze și toate trebuie administrate într-un interval de 6 ore după deschiderea flaconului. Vă rugăm să nu vă programați într-o zi în care nu sunteți siguri că puteți respecta programarea.

Vaccinul furnizat gratuit de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București este cel produs de Janssen (Johnson&Johnson) despre care puteți afla mai multe informații pe siteul ROVaccinare, aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinarea-sars-cov-2/vaccinuri-autorizate/ și pe siteul Agenției Europene a Medicamentului, aici: https://www.ema.europa.eu/en/documents/overview/covid-19-vaccine-janssen-epar-medicine-overview_ro.pdf

Pentru vaccinarea cu vaccin Janssen nu este necesară a doua doză de rapel, vaccinarea realizându-se cu o singură doză iar imunitatea este obținută după 14 zile de la vaccinare.

Pentru vaccinare trebuie completate la cabinet – sau acasă, anterior prezentării la cabinet conform programării – următoarele două formulare:

Leave a Reply