Campanii vaccinare – gripă, covid, HPV/cancer col uterin

Campanii vaccinare – gripă, covid, HPV/cancer col uterin

Atât pacienții înscriși pe lista cabinetului, cât și alți pacienți se pot vaccina contra gripei și contra COVID-19 la cabinetul Dr. Zoițanu.

Vaccinul gripal disponibil gratuit prin Ministerul Sănătății și aflat în stocul cabinetului este Influvac Tetra pentru sezonul 2022/2023.

Vaccinul contra COVID-19 disponibil gratuit prin Ministerul Sănătății este cel dezvoltat de compania Pfizer.

Vă rugăm să vă programați prin site sau la numărul de telefon 0374 491 454. Vă puteți programa și pentru aceeași zi, în funcție de locurile disponibile.

De asemenea, părinții/tutorii legali pot face cerere pentru vaccinarea contra HPV/cancerului de col uterin pentru fetele cu vârsta între 11-18 ani aflate în lista cabinetului. Ministerul Sănătății onorează periodic, prin Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, cererile pentru vaccinare făcute de părinți/turoi legali. Detalii despre vaccinarea HPV aici: https://giulesti135.ro/2021/09/17/vaccinul-contra-cancerului-de-col-uterin-anti-hpv/

Vaccinurile sunt gratuite, sigure, eficiente și oferă cea mai bună protecție împotriva bolilor prevenibile prin vaccinare.